ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
پنجشنبه, ۹ فروردين ۱۳۹۷، ۱۲:۵۵ ق.ظ

قابل توجه ایثارگران

قابل توجه ایثارگران
ایثارگرانی که در قوانین برای یک‌بار اعاده به خدمت آنان تأکید شده است درصورتی‌که در دوران بازنشستگی در دستگاهی مشغول خدمت شوند و سپس از خدمت در آن دستگاه منفک شوند می‌توانند از ماده 4 قانون تسهیلات جانبازان و ماده 60 قانون جامع استفاده کنند؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور چنین پاسخ می‌دهد: عنایت دارند که در ماده 60 قانون جامع که مؤخر بر قانون برنامه پنجم است؛ دستگاههای مشمول ماده 2 مکلف‌اند حسب درخواست جانبازان و آزادگانی که قبل از تصویب این قانون در خدمت دستگاه بوده و قطع همکاری کرده‌اند، برای یک‌بار اقدام کنند. در ماده مورد اشاره اعاده به خدمت علی‌الاطلاق مورد حکم قرار گرفته است و مقید به اعاده به خدمت جانبازان بازخریدی یا مستعفی نشده است. از طرفی در ماده 124 قانون استخدام کشوری حال اشتغال و حال بازنشستگی متفاوت بوده و این دو حالت با هم قابل جمع نیست و مستخدم بازنشسته را نمی‌توان شاغل محسوب کرد. چنان‌چه ماده 91 قانون استخدام کشوری و ماده 7 آیین‌نامه ماده 102 قانون اخیرالذکر نیز بر این امر دلالت دارد. بنا به‌مراتب مذکور دستگاهها مکلف به اعاده به خدمت جانبازان اعم از بازنشسته، بازخرید و مستعفی بنا به درخواست آنان و برای یک‌بار است. ادامه دارد.


نکته مهمی که در وضعیت استخدامی ایثارگران و فرزندان آنان موجب تحولی عمیق می‌شود تبصره1 بند«ذ» ماده87 قانون برنامه ششم توسعه است؛ قانونی که همچنان مورد بی‌مهری قرار گرفته و با گذشت بیش از یکسال از تصویب آن، در اجرای مواد و تبصره‌های مرتبط با ایثارگران تعلل می‌شود. براساس تبصره1 که به منظور اصلاع ماده21 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران تصویب شده است وضعیت استخدامی مشمولان این ماده حداکثر پس از 3ماه رسمی قطعی می‌شود.

برابر این تبصره الحاقی به ماده21 قانون جامع، خانواده‌های شاهد شامل والدین، همسر و فرزندان شهدا، جانبازان، همسر و فرزندان آنان، آزادگان، همسر و فرزندان آنان، رزمندگان با سابقه حداقل 6ماه حضور داوطلبانه در جبهه، همسر و فرزندان آنان و خواهر و برادر شهید مشمول این تبدیل وضعیت هستند. لذا دستگاه‌های مشمول ماده2 قانون جامع مکلف به اجرای قانون بوده و باید نسبت به تبدیل وضعیت استخدامی آنان اقدام کنند، لکن با گذشت بیش از یکسال از تصویب این قانون و پایان مهلت 3ماهه دستگاه‌ها برای اجرای قانون، ایثارگران و فرزندان آنان همچنان بلاتکلیف هستند.

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۷/۰۱/۰۹