ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات


نگاه حضرت امام به مردم و جایگاه و نقش آنان در سیاست و حکومت چگونه است؟   

نگاه حضرت امام به مردم و جایگاه و نقش آنان در سیاست و حکومت چگونه است؟

در سیره و اندیشه حکومتی امام، مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند و دارای نقش محوری هستند. امام(ره) حرکت عظیم انقلاب اسلامی را مرهون دست آوردهای مردم بزرگوار و الطاف غیبی الهی می داند. بدین جهت مردم را به عنوان ولی نعمت انقلاب معرفی می کند و به دست اندرکاران نظام توصیه اکید مبنی بر خدمت هر چه بیشتر به این مردم دارد، امام تا آخرین لحظه حیات، خود را قدردان و خادم مردم می دانستند و در این راستا، وصیت نامه ایشان با عذرخواهی از خداوند و ملت به خاطر کوتاهی ها و تقصیرها و دعا برای مردم پایان می پذیرد.
در حکومت اسلامی مورد نظر امام، حمایت از مردم به خصوص محرومین، یکی از وظایف الهی دولتمردان به حساب می آید و این همه اصرار امام بر اهمیت و نقش مردم در صحنه در تمامی دوران زندگی، مبتنی بر اهمیتی است که در دین مبین اسلام به مردم داده شده است. در اینجا فهرست وار گوشه ای از تاکیدات ایشان بر حقوق همه جانبه مردم خصوصا در دوران پس از پیروزی انقلاب بیان می شود.
1.
توجه به ملت از آغاز نهضت، صحیفه امام، ج1، صفحات 82، 106، 149، 297
2.
تکیه به ملت برای سرنگونی رژیم پهلوی، صحیفه امام، ج3، صفحات113،260، 431، 473 و ج 4 صفحات 72، 147 .
3.
نقش مردم در تعیین شکل نظام سیاسی، صحیفه امام، ج 4، صفحات332، 334، 367، 358، 440، 444.
4.
تصویب قانون اساسی با رای ملت، صحیفه امام، ج8، ص173 و ج 11، ص371
5.
آزادی مردم در انتخابات، صحیفه امام، ج 12، صفحات 7، 126 و ج18، صفحات 8، 327، 367
6.
لزوم خدمتگزاری به ملت، صحیفه امام، ج 1 ص 297، ج6، ص463.
7.
لزوم تبعیت از آراء ملت، صحیفه امام، ج 11، صفحات 35،34،50 و ج ،14 صص 165-164
و سایر موارد مثل نظارت مردم بر همه امور جامعه، لزوم دخالت مردم در هم جریان های سیاسی، قدردانی از ملت به خاطر مجاهدت های بی دریغ در دوران انقلاب، تشکر از حضور ملت در صحنه های جنگ تحمیلی و سازندگی، ستایش روحیه شهادت طلبی و شجاعت ملت ایران، مباهات به رشد سیاسی ملت ایران و...
نتیجه این که حضرت امام فرمودند:

" در تمام زمینه‏ ها، ما در جهت منافع مردم خود گام برمى ‏داریم و با آنچه صلاح آنان و پاسخگوى آرمان اسلامى آنان باشد عمل مى‏ کنیم." ( صحیفه امام؛ ج4، ص 356)
"
سیاست ما همیشه بر مبناى حفظ آزادى و استقلال و حفظ منافع مردم است که این اصل را هر گز فداى چیزى نمى‏ کنیم‏." ( صحیفه امام؛ ج4، ص 364)

 

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۴/۰۹/۰۲