ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
سه شنبه, ۸ دی ۱۳۹۴، ۰۸:۲۹ ب.ظ

نظریه انتخاب عمومی از نظر داونز(انتخابات)

نظریه انتخاب عمومی از نظر داونز(انتخابات)

داونز نویسنده کتاب نظریه اقتصادی دموکراسی (۱۹۵۷) نقش عمده‌ای در توسعه نظریه‌پردازی در باب دموکراسی و به ویژه «نظریه انتخاب عمومی» داشته است. به نظر او سیاستمداران و احزاب سیاسی در انتخابات به طور عمده به فکر انتخاب شدن هستند و در نتیجه سیاست‌هایی عرضه می‌دارند که منطبق با خواست و توقعات رأی‌دهندگان باشد. وی در آن کتاب، الگوی ساده‌ای درباره رقابت احزاب سیاست به دست می‌دهد. به موجب این الگو، احزاب رقیب برخلاف نظریات و تصورات پیشین، انگیزة نیرومندی برای عرضه سیاست‌ها و وعده‌های یکسان و مشابهی دارند. داونز بدین سان رفتار بازیگران سیاسی را بر حسب مفهوم «گزینش عقلانی» توضیح می‌دهد. الگوی رقابت سیاسی حزبی در نظریه او بر چندین فرض اساسی استوار است: همه احزاب سیاسی و نامزدهای حزبی در فکر منافع شخصی یعنی پیروزی هستند؛ هر رأی دهنده‌ای به حزب یا نامزدی رأی می‌دهد که انتظار می‌رود سیاست‌های مطلوب وی را اجرا کند؛ سیاست‌هی هر حزب یا نامزد حزبی صرفاً به منظور تسهیل پیروزی در انتخابات تنظیم می‌شوند. بر اساس چنین فرضیاتی، داونز نتیجه می‌گیرد که در نظام‌های دوحزبی، سیاست‌های احزاب و نامزدها به سوی خواستها و ترجیحات «رأی دهنده حد میانه» متمایل می‌گردد. در نتیجه، حزب یا کاندیدای پیروز در انتخابات، با اختلاف جزئی بر رقبای خود غلبه می‌کند. منتقدین داونز بر آنند که نمی‌توان از الگوی عقلانی واحدی در رقابت احزاب سخن گفت، بلکه الگوهای عقلانی مختلفی می‌توان یافت.

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۴/۱۰/۰۸

نظرات (۱)

So that's the case? Quite a reloiatven that is.