ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
جمعه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۷، ۰۳:۴۲ ب.ظ

ایثارگران عزیز بدانند

ایثارگران عزیز توجه کنند:
1- قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهاد گران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در تاریخ 30/11/1367 در مجلس به تصویب رسید.
2- در این قانون 40 درصد ظرفیت پذیرش دانشگاهها به مشمولین آن تعلق گرفت.
3- در ماده 4 این قانون  پیش بینی شده است فقط آیین نامه تعیین حد نصاب قبولی و جداول امتیازات لازم ظرف مدت یک ماه توسط  دو وزارتخانه آموزش عالی و بهداشت و وزارت آموزش و پرورش ،سپاه و جهاد تهیه و به تصویب هیات وزیران برسد.
4- در این قانون اجازه ای به دولت برای تهیه آیین نامه اجرایی داده نشده است .
5- علیرغم آن که در قانون پیش بینی آیین نامه نشده است و اگر هم شده بود هیئت وزیران حق تصویب محدودیتهایی که مجوز قانونی ندارد را نداشت لکن با ابلاغ مصوبه هیئت وزیران با امضای  میر حسین موسوی  در تبصره 2 ماده 10 آیین نامه، مشمولین قانون در صورت انصراف ،‌از حق استفاده از امتیازات آیین نامه محروم شدند.
6- قانون در دو نوبت توسط مجلس در تاریخ 11/9/71و 9/5/73 اصلاح می شود. که در هیچکدام این محدودیت به شکلی که در آیین نامه آمده بود ، وجود نداشت ،‌با توجه به اینکه این دو اصلاحیه موخر بر آیین نامه اجرایی دولت هست.
7- قانون چامع و قانون برنامه ششم توسعه ، به سهمیه ایثارگران به شکل دیگری اشاره کرده و ئدر قانون جامع به صورت کلی پیش بینی آیین نامه اجرایی شده است ولی باز هم اجازه ایجاد محدودیت برای دولت در آن داده نشده است .
حال چگونه است که سازمان سنجش بدون رعایت الزامات قانونی دست به احیای محدودیتی می زند که در آیین نامه دولت میر حسسین موسوی و بر خلاف قانون به تصویب رسیده است . آیا تفکرات حاکم بر سازمان سنجش و وزارتخانه های مرتبط  همچون اسلافشان به محدودیت تسهیلات ایثارگران در این زمینه منجر خواهد شد؟ آیا در بنیاد کسانی هستند که به دنبال احقاق حقوق ایثارگران باشند و مانع تعدی سازمان سنجش و وزارتخانه های مربوط شوند؟‌ آیا نمایندگان مجلس که نقش ناظر بر اجرای قوانین را دارند با محدودیت سازی خلاف مصوبه خود موافقند ؟ چرا نمایندگان در اجرای صحیح قوانین دقت نمی کنند و اجازه می دهند هر سازمانی به هر نحوی که بخواهد قوانین را اجرا کند؟ علاوه بر دولت کمیته مطالعه و برنامه ریزی کنکورهم به خود اجازه می دهد خلاف مصوبه مجلس اقدام کند . خوف آن داریم که هر روز شاهد دخالت هر مقام مسئول و غیر مسئولی در حوزه قوانین ایثارگران باشیم ولی بنیاد که متولی اصلی امور ایثارگران است را در خواب غفلت ببینیم

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۷/۰۳/۱۸