ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
چهارشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۰۰ ق.ظ

ایران قبل وبعداز انقلاب


ایرانِ قبل و بعد از انقلاب

🔹مقایسه ایرانِ قبل و بعد از انقلاب، می‌تواند واقعیت‌های مهمی را برای نسل‌های پس از انقلاب آشکار کند.
🔹مقایسه وضعیت آموزش عالی در ایرانِ قبل و بعد از انقلاب، در سرشماری سال 1355 و سال 1390 نمایانگر دستاوردهای قابل توجهی است. نرخ سواد از 47% در سال 55 به 93% در سال 90 رسیده است. پوشش متقاضیان تحصیل در دوره متوسطه از 23% به 85% افزایش یافته است. جمعیت دارای تحصیلات عالیه از 310000 نفر به 5474000 نفر در سال 90 رسیده است. تعداد دانشجویان از 170000 نفر به 4000000 نفر افزایش یافته است. تعداد دانشجویان دکتری تخصصی با رشد 60 برابری از 9458 نفر به 580638 نفر افزایش یافته است. ایران در سال 55 در هیچ  عرصه‌ای قطب علمی نبوده؛ در حالیکه تا سال 90 در 142 حوزه به قطب علمی رسیده است. در سال 55 رشد رتبه علمی ایران 52 جهان بوه و در سال 90 به رتبه 17 جهان رسیده است.
🔹ایران در سرعت رشد علمی از رتبه 40 به رتبه اول رشد علمی جهان رسیده و در رتبه‌ المپیادهای علمی، انرژی هسته‌ای، هوافضا، سلول‌های بنیادین و نانو تکنولوژی، جزو 10 کشور اول جهان است. همچنین سهم ایران در کمیّت تولید علم در جهان از سه صدم درصد در قبل از انقلاب، به پنجاه و دو صدم درصد در بعد از انقلاب رسیده است.


🔹پیشرفت علوم پزشکی و مقایسه وضعیت بهداشت، سلامت، توزیع خدمات پزشکی در ایرانِ قبل و بعد از انقلاب، تغییرات را به وضوح نشان می‌دهد.

🔹ایران در سال 56 با 33 میلیون جمعیت، نیازمند به خدمات پزشکان هندی و پاکستانی بود. در سال 56 تعداد پزشکان عمومی 9400 نفر و پزشکان متخصص نیز 5200 نفر بود. این آمار در سال 90 به بیش از 14000 پزشک عمومی و 12000 پزشک متخصص افزایش یافته است. در حال حاضر ایران قطب پزشکی در منطقه غرب آسیا است. ایران رتبه اول چشم پزشکی در منطقه، رتبه اول مغز و اعصاب در منطقه، رتبه اول جهان در جراحی قلب کودکان و رتبه سوم جهانی در اهداء و پیوند اعضاء است. ایران در رتبه اول جهان در پیشگیری و مقابله با بیماری‌های واگیردار است. ایران در دانش شبیه سازی، جزو پنج کشور اول جهان است و در تولید بیو داروها و رادیو داروها جزو برترین کشورهای جهان است. ایران در رتبه دوم جهان در کشت سلول‌های بنیادین است. در دانش شیمی، ایران در رتبه اول منطقه و سیزدهم جهان است.

🔹امید به زندگی در زنان از 57 سال در قبل از انقلاب به 76 سال و در مردان از 55 سال به 72 سال در بعد از انقلاب رسیده است. تعداد تخت بیمارستانی از 56000 به 103365 تخت رسیده و نرخ تولید دارو از 25% به 95% در بعد از انقلاب افزایش یافته است. ایران بعد از انقلاب در حوزه بهداشت و درمان 400% رشد داشته و مراکز علمیِ پزشکی از 7 دانشکده به 40 دانشگاه رسیده است.