ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
يكشنبه, ۱۱ فروردين ۱۳۹۸، ۱۱:۴۱ ب.ظ

بند 2 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری


فوق‌العاده ایثارگری:  

برابر بند2ماده 68قانون مدیریت خدمات کشوری به کارمندان متناسب با درصد جانبازی مدت خدمت داوطلبانه در جبهه مدت اسارت تا 1500امتیاز تعلق می‌گیرد.
برای تشریح کامل فوق‌العاده ایثارگری نکات زیر قابل‌توجه است:
1- مبنای پرداخت در هر سال برابر ضریب ریالی که هرساله توسط دولت تعیین می‌شود ضرب در امتیاز تعیین شده برای هر ایثارگر است.
2- ایثارگران برابر جدول شماره4 موضوع بخشنامه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی از 400امتیاز تا 1550امتیاز از فوق‌العاده ایثارگری برخوردار می‌شوند.
3- در تبصره 1 بند4 این بخشنامه کارمندی که از اجتماع حالات ایثارگری برخوردار باشد، بالاترین امتیاز مربوط به یکی از آنها مبنای تعیین امتیاز قرارگرفته و 25درصد از امتیازات حالات دیگر ایثارگری به امتیازات ایثارگری او تا سقف 1550 امتیاز اضافه می‌شود.
4- به استناد رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره دادنامه 511مورخ 91.7.21 تبصره1 بند4 مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی که پس از احتساب امتیاز بالاترین حالت ایثارگری، فقط 25درصد سایر حالات ایثارگری را قابل احتساب دانسته را موجب تضییق حکم قانونگذار و حقوق اشخاص دانسته و آن را ابطال کرده است. لذا جمع حالات مختلف ایثارگری تا سقف 1550 امتیاز ملاک عمل قرارخواهد گرفت.
5- با عنایت به رای صادره از هیات عمومی دیوان معوقات فوق‌العاده ایثارگری از تاریخ تصویب و اجرای قانون، محاسبه و به ایثارگران پرداخت می‌شود.
6- بازنشستگان بعضی از سازمان‌ها از دریافت فوق‌العاده ایثارگری محروم شده‌اند که این مغایر با روح قانون در ارائه تسهیلات به ایثارگران است و در اجرای قانون، محرومیت آنان از این فوق‌العاده نوعی تبعیض نارواست که صندوق‌ها و سازمان‌های بازنشستگی باید به آن توجه کنند.
7- فرزندان شهدا به استناد بند الف ماده44 قانون برنامه پنجم توسعه که از تمامی امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف همانند جانبازان 50درصد و بالاتر برخوردار می‌شوند، از سقف 1550 امتیاز فوق‌العاده ایثارگری برخوردار خواهند بود.
8- با عنایت به ماده 51 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در احکام حقوقی شهدا معادل 25درصد حداقل حقوق کارکنان دولت به عنوان فوق‌العاده ایثارگری پرداخت می‌شود که از ابتدای سال92 باید پرداخت شود.
9- نظر به اینکه در ماده51 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به پرداخت این فوق‌العاده شده‌اند و دستگاه‌های مشمول این قانون در بندهای الف و ب ماده2 به صورت جامع و کامل ذکر شده‌اند لذا تمامی دستگاه‌ها مکلف به اجرای این قانون هستند .
10- کلیه  ایثارگران مشمول ماده51 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران شامل شهدا، جانبازان 25درصد و بالاتر، آزادگان و فرزندان شهدا که در استخدام دولت نیستند مبلغ فوق‌العاده ایثارگری آنان باید توسط بنیادشهید و امور ایثارگران پرداخت شود.
11- به استناد بند الف و ب ردیف 7 ماده واحده قانون بودجه سال89 و ماده 60 قانون برنامه پنجم توسعه تمامی مزایای تصویب شده در احکام کارگزینی و حقوق ایثارگران (اعم از فوق‌العاده ایثارگری، مقطع تحصیلی، گروه، پایه و...) تنفیذ شده و در احکام کارگزینی آنان به صورت مستقل اعمال می‌شود و در محاسبه تفاوت تطبیق منظور نخواهد شد.


ماده ۷۹قانون نظام صنفی کشور

وزارت بازرگانی مکلف است بارعایت بند (‌هـ) ماده (۵۵) این قانون‌نسبت به صدور پروانه کسب برای افرادی که نام برده می‌شوند، درصورتی که دارای محل‌کسب ملکی یا اجاره‌ای باشند، اقدام کند:
‌الف - جانباز، همسر جانباز، یکی از فرزندان جانباز متوفی و یکی از فرزندان جانباز ‌از کارافتاده.
ب - آزاده، همسر آزاده، یکی از فرزندان آزاده متوفی و یکی از فرزندان آزاده از‌کارافتاده.
ج - کلیه اعضای خانواده شهدا اعم از همسر، فرزند، والدین، خواهر و برادر.
‌آئین‌نامه اجرایی این ماده به وسیله دبیرخانه هیأت عالی نظارت با همکاری بنیاد‌شهید، بنیاد جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد آزادگان تهیه و به تصویب وزیر بازرگانی‌خواهد رسید.
‌تبصره ۱ - صدور پروانه کسب پس از دریافت معرفی‌نامه از نهاد ذی‌ربط و احراز‌شروط لازم تنها برای یک بار خواهد بود.
‌تبصره ۲ - اتحادیه‌ها موظفند دارنده پروانه کسب را به عنوان فرد صنفی بپذیرند.‌همچنین کلیه سازمانهای ذی‌ربط موظفند نسبت به اعطای تسهیلات و امکانات همسان با‌سایر افراد صنفی عضو آن اتحادیه برای دارنده پروانه کسب اقدام کنند.
‌تبصره ۳ - افراد صنفی موضوع این ماده نمی‌توانند شغل دیگری داشته باشند، یا از ‌وزارتخانه‌های دیگر موافقت اصولی یا پروانه تأسیس دریافت کرده باشند، مگر آن که‌موضوع موافقت اصولی یا پروانه تأسیس مرتبط با موضوع فعالیتی باشد که برای آن‌درخواست پروانه کسب کرده‌اند.
‌تبصره ۴ - افراد صنفی موضوع این ماده می‌توانند درصورت منتقل شدن به‌شهرستان یا استان دیگر، به شرط ابطال پروانه کسب قبلی، در محل جدید با رعایت مفاد‌این ماده، پروانه کسب معوض دریافت دارند.

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۸/۰۱/۱۱