ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

ایثارگران ونک

( بازماندگان کاروان عشق (راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذردو هرکس در هرزمان بدین صلا لبیک گویداز ملازمان کاروان کربلاست

اسلايدر

ساعت فلش مذهبي قرآن آنلاين

تقویم

فالطالع بينيفال روزانه
فالطالع بينيفال روزانه

حديث تصادفي

$
ایثارگران ونک

کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو می‌خواهی که به کربلا برسی باید از خود و بستگی‌هایش، از سنگینی‌ها و ماندن‌ها گذر کنی. حب حسبن علیه السلام، در دلی که خودپرست است، بیدار نمی‌شود.
سلام بر آنانی که بر خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم؛از نفس افتادندتاما از نفس نیفتیم؛ رفتند تا مابمانیم؛ شیرمردان ولایتمداری که ثابت کردند که اهل کوفه نبودندونیستند ونگذاشتند رهبرومقتدایشان در عین تنهائی ؛تنها بماند واکنون باز ماندگان آن قافله سراپا عشق با هزاران زخم گوش بفرمان ولی ومقتدایشان ؛ جان برکف آماده اند تا طومار نامردمان ونااهلان زمان را برهم بپیچند.اللهم عجل لولیک الفرج.
پيوندها

ابزار آپلود

آخرين نظرات
پنجشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳ ق.ظ

بررسی قوانین بازنشستگی ایثارگران


بررسی قوانین بازنشستگی ایثارگران



از ایرادات دیگر در آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح نحوه بازنشستگی جانبازان که توسط هیأت وزیران به تصویب رسیده است، تبصره۶ ماده یک این آیین‌نامه است.
 در این تبصره آمده است: کلیه جانبازان و آزادگان مشمول این آیین‌نامه در صورتی که مدت خدمت مبنای بازنشستگی آنها با احتساب مجموع سنوات سابقه خدمت (حداقل 20سال) و سنوات ارفاقی (حداکثر 10سال) 30سال تمام باشد، از احراز حداقل سن بازنشستگی معاف خواهند بود، در غیر این‌صورت با رعایت مفاد ماده4 آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح مقررات بازنشستگی و وظیفه قانون استخدام کشوری، دارا بودن حداقل شرط سنی برای آنان (مردان حداقل50سال و زنان حداقل45سال) الزامی است.
متن تبصره دارای چند ایراد است:
الف- استناد تبصره بر تعیین حداقل شرط سنی 45سال برای زنان جانباز مستند به تصویب‌نامه شماره 80524 مورخ 18/7/69 هیأت وزیران شده است در حالی که مجلس شورای اسلامی در تاریخ 3/10/70 بندب قانون شرط حداکثر سن بازنشستگی را اصلاح کرد و مستخدمین زن با داشتن 20سال سابقه خدمت و بدون الزام به رعایت حداقل شرط سنی می‌توانند بازنشسته شوند. گویا تهیه‌کنندگان آیین‌نامه از مصوبه مجلس در خصوص این اصلاحیه اطلاع نداشته یا از آن غفلت کرده‌اند.
علاوه بر مورد فوق برابر تبصره1 ماده103 قانون مدیریت خدمات کشوری، شرط سنی در بند ب برای جانبازان تا 5سال کمتر و شرط سنی برای زنان حذف شده است. با لحاظ موارد فوق آنچه که اکنون اعمال می‌شود و گاهی موجبات تضییع حقوق جانبازان و آزادگان را فراهم می‌کند، بی‌توجهی به قانون است.
به عبارتی مجلس در قانون مدیریت خدمات کشوری که قانون موخر بر قانون اصلاح نحوه بازنشستگی جانبازان است، این تبصره را اصلاح کرده و هیأت وزیران در تهیه آیین‌نامه اجرایی از آن غفلت کرده است. ضمنا براساس تبصره3 ماده24 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران رعایت شرط سنی مقرر در قوانین و مقررات بازنشستگی زودتر از موعد جانبازان الزامی نمی‌باشد.
ب- در این تبصره شرط بازنشستگی احراز 30سال تمام با احتساب سنوات سابقه خدمت و سنوات ارفاقی اعلام شده است و با برداشت از این متن توسط دستگاه‌های متولی بازنشستگی، عملا مانع اجرای قانون در خصوص جانبازان شده‌اند. البته متولیان جهت اجرای آیین‌نامه هیأت وزیران دچار اشتباه نشده‌اند بلکه متن تهیه شده چنین برداشتی را به ذهن متبادر می‌کند که البته با قانون مصوب مجلس مغایرت دارد.
آنچه در ماده واحده مصوب مجلس آمده است شرط حداقل 20سال تمام سابقه خدمت با افزودن سنوات خدمت ارفاقی است. بدین‌معنی که اگر جانبازی دارای 5سال سنوات ارفاقی باشد با داشتن 20سال خدمت بتواند با دریافت آخرین حقوق قبل از بازنشستگی به خدمت خود در دستگاه اجرایی خاتمه دهد. از مغایرت‌های دیگر آیین‌نامه مصوب هیأت وزیران با قانون نحوه بازنشستگی جانبازان ماده2 این آیین‌نامه است. در ماده2 آیین‌نامه آمده است: ملاک محاسبه آخرین حقوق قبل از بازنشستگی جانبازان و آزادگان مشمول این آیین‌نامه اعم از شاغلین در دستگاه‌های مورد اشاره در بند1 یا تبصره1 بند 1 که دارای احکام رسمی، ثابت یا دارای عناوینی مشابه می‌باشند، مبلغ مندرج در آخرین حکم استخدامی که براساس ضوابط و مقررات استخدامی حاکم بر دستگاه مربوط مبنای حقوق بازنشستگی قرار گرفته است و نیز در خصوص آن‌دسته از افراد موصوف که در بخش غیردولتی شاغل می‌باشند، مطابق قانون تامین‌اجتماعی و تغییرات بعدی عمل خواهد شد.
آنچه از مجموع مصوبات مجلس در قالب قانون نحوه بازنشستگی، قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگی و قانون استفساریه تبصره6 ماده واحده قانون اصلاح نحوه بازنشستگی جانبازان استنباط می‌شود، رویه واحدی است که بر این مصوبات حاکم است و تفکیک‌های انجام‌گرفته در آیین‌نامه اجرایی هیأت وزیران مغایر با نص صریح قانون در این‌باره است که در ادامه بخش‌های بعدی به آن اشاره خواهیم کرد

موافقين ۰ مخالفين ۰ ۹۶/۰۶/۰۲