بندهای ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه در مورد فرزندان وهمسران شهدا
فرزندان و همسران شاغل شهدا با هشت سال سنوات ارفاقی بازنشسته می شوند
✳️ براساس قانون برنامه ششم توسعه تسهیلات ذیل برای بازنشستگی فرزندان و همسران شاغل شهدا در دستگاههای اجرایی در نظر گرفته شده است
✔️ بند خ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه :
✳️ کلیه فرزندان و همسران شهدای شاغل در دستگاههای موضوع ماده(2) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران میتوانند با حداکثر هشت سال سنوات ارفاقی و با دریافت حقوق و مزایای کامل بازنشسته شوند.
✔️ بند ث ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه :
✳️به منظور حفظ کرامت ایثارگران و خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، دستگاههای موضوع ماده (2) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مجاز نیستند ایثارگران شاغل در آن دستگاه را به استثنای موارد محکومیت در هیأت تخلفات اداری به عنوان نیروی مازاد (عدم نیاز) معرفی نمایند.
✔️ بند ز ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه :
✳️ فرزندان شهدا از کلیه امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف برای شخص جانباز پنجاه درصد (50%) و بالاتر به استثنای تسهیلات خودرو، حق پرستاری، کاهش ساعت کاری و حالت اشتغال برخوردارند. امتیازات ناشی از این بند شامل وابستگان فرزند شهید نمیشود.
✔️ بند ح ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه :
✳️ایثارگران و فرزندان شهدا مشمول قوانین، مقررات و ضوابط استخدامی خاص مربوط به خود بوده و کلیه دستگاههای مشمول ماده (2) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مکلف به انجام آن هستند.
✔️بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم :
✳️دولت مکلف است علاوه بر اجرای ماده (۲۱)قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تبصره های آن و اصلاحات بعدی، تمام فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰درصد بالاتر را در طول اجرای قانون برنامه، استخدام نماید.
And naturally, thank you to your sweat!